Jobopslag

Jobopslag

Det er på alle måder dyrt at få ansat den forkerte.


En række undersøgelser viser, at omkostningere i kroner og ører ved at ansætte en forkert medarbejder løber op i mellem 50 og 150 procent af årslønnen for en opslået stilling. 

Omkostningerne indebærer en række forhold som f.eks. selve rekrutteringen, at produktiviteten falder for dem, der skal oplære en ny medarbejder, at der efterfølgende skal arbejdes med at genoprette en god kultur m.m. 

Der skal altså ikke fejlrekrutteres ret mange gange, før det bliver synligt på bundlinjen. 

Processen, der skal føre til at det rigtige menneske ansættes i en vakant stilling, starter når din potentielle nye medarbejder læser stillingsopslaget.


Det lyder enkelt at skrue det rigtige stillingsopslag sammen. Med mere end 10 års erfaring på området kan jeg sige, det er det ikke.


Samtidig lever vi med en demografi, som betyder, at der bliver færre og færre ledige hænder.


Alt i alt kræver det sit at få den bedste nye medarbejder ind på holdet.

Fortvivl ikke – jeg kan hjælpe.

I vil opdage at omkostningerne for min ekspertise tjener sig mange gange hjem.


Pakke 1: I skriver et jobopslag, hvor jeg efter en samtale med jer, kvalificerer teksten, derefter tager i selv processen resten af vejen. Incl. rådgivning om, hvor det vil være bedst at slå stillingen op og efterfølgende evaluering af forløbet.


Pakke 2: Jeg skriver jobopslaget helt fra bunden efter et lidt længere interview af en eller flere fra jeres virksomhed. I får rådgivning om bedste steder at slå stillingen op og klarer selv opgaven derfra. Efterfølgende foretager vi sammen en evaluering af forløbet.


Pakke 3: Tilpasset – jeg kan ud over at udforme jobopslaget, producere intro-video, publicere opslaget, evaluere, deltage i rekrutteringsprocessen herunder screene og deltage i samtaler med kandidaterne.


Kontakt Komba og få gang i den rigtige rekrutteringsproces.